ORTODÒNCIA
Què és l'Ortodòncia?

L’ortodòncia és l’especialitat de l’odontologia dedicada a l’estudi, diagnòstic i tractament de les malposicions dentàries i de les deformitats dels maxil·lars.
L’objectiu és aconseguir l’alineament de les dents amb un correcte equilibri funcional de la boca i de la cara, i amb la millora, al mateix temps, de l’estètica dental.

Símptomes

L’ortodòncia tracta qualsevol tipus de maloclusió al llarg de tota la vida. La falta d’espai amb el consegüent apinyament dental ens indica la possible necessitat d’Ortodòncia. Podemos detectar aquest problema des de l’inici del recanvi dental, sobre els 6-7 anys, i es pot agreujar durant l’adolescència i en l’edat adulta amb l’erupció dels queixals del seny.

Tractament

El tractament d’Ortodòncia varia des del tractament funcional en edats primerenques (a partir dels 6-7 anys) per corregir problemes esquelètics i redirigir el creixement dels ossos; fins a la correcció de les maloclusions i falta d’espai en adolescents i adults. Per a això s’utilitzen aparells removibles i funcionals, així com les tècniques més avançades i els tractaments més innovadors en ortodòncia: brackets convencionals, estètics, linguals i invisalign.

Recorda...

La finalitat de l’ortodòncia és aconseguir l’harmonia entre les dents i la cara, i així obtenir una bona funció masticatoria i somriures atractius i saludables.

Professionals que realitzen aquest servei
Dra. María Dolores Rocha Eiroa
Veure perfil
Solicita informació

  Accepto la política de privacitat.
  També oferim altres serveis
  BLANQUEJAMENT DENTAL

  Blanquejament dental en consulta. Blanquejament dental ambulatori. Blanquejament dental intern.

  ESTÈTICA DENTAL

  Facetes dentals. Blanquejaments dentals. Rehabilitacions estètiques.

  Cirurgia bucal i implants

  Extracció de Cordals. Infeccions i Patologia de la cavitat oral. Implants.

  ODONTOPEDIATRÍA

  Odontologia Infantil. Odontologia Preventiva. Fluorizacions. Selladors de Fissura. Mantenidor d’espai.