ODONTOPEDIATRÍA
Què és l’Odontopediatria?

L’Odontopediatría és la branca de l’odontologia que s’encarrega de les dents dels nens. Des del naixement fins a l’adolescència, cal anar amb compte de les dents temporals i, a partir dels 12 anys, cal controlar el final de la dentició mixta i l’inici de la definitiva.

Tractaments

La missió de l’odontopediatra és cuidar la boca dels més petits de la casa, detectar els mals hàbits per reeducar al pacient, fer tractaments restauradors en cas de l’existència de càries, o bé selladors, per prevenir futures patologies, i informar sobre procediments d’higiene oral per aconseguir un creixement sa de la cavitat bucal.

Recorda …

• Fins al primer any d’edat, n’hi ha prou amb netejar les dents amb una petita gasa humitejada. Al erupcionar els molars temporals cal introduir el raspall, de capçal petit i truges suaus. Els pares han d’assumir la tasca d’ensenyar al petit com ha de raspallar-se les dents; és necessari que li passin el raspall per la boca amb delicadesa després de cada menjar. La quantitat de pasta ha de ser la mínima -l’equivalent a una llentia.
• La fluorització, sota control del odontopediatra, és un dels remeis més eficaços per lluitar contra les càries. L’esmalt es pot reforçar i remineralitzar mitjançant l’aplicació de fluor. Aconsellem realitzar fluoritzacions dels nostres petits cada 6 mesos a la clínica dental.

Professionals que realitzen aquest servei
Dra. María Dolores Rocha Eiroa
Veure perfil
Solicita informació

  Accepto la política de privacitat.
  També oferim altres serveis
  ORTODÒNCIA

  Ortodòncia Infantil. Ortodòncia en Adults. Invisalign. Ortodòncia Lingual Incógnito. Minicargols. Tècnica GEAW.

  HIGIENE BUCAL

  Odontologia Preventiva. Ensenyament d’Higiene Oral. Neteja Bucal. Fluoritzacions.

  ODONTOLOGIA CONSERVADORA

  Endodòncia. Obturacions. Incrustacions. Reconstruccions estètiques.

  ESTÈTICA DENTAL

  Facetes dentals. Blanquejaments dentals. Rehabilitacions estètiques.