Clínica i entrada

Una clínica actual i amb un disseny innovador i avantguardista.

Instrumental de Qualitat

Disposem dels últims models de la qualitat més alta que hi ha al mercat per oferir-te la millor atenció.

Sala d'espera

A la nostra sala d’espera podrà gaudir d’entreteniment des del més petit de la casa fins al més gran.

Despatx

En el nostre despatx t’atendrem de manera particular i t’explicarem tots els dubtes que puguin sortir durant el tractament.

Els millors professionals

Disposem dels millors professionals capacitats, preparats i formats per tornar als nostres pacients la salut i el somriure a la boca.

Sala de Raigs

Disposem dels equips de radiologia més actuals i innovadors del mercat, proporcionant la qualitat més alta en la resolució de les nostres radiografies amb la dosi de radiació mínima possible.

Recepció

Des del moment en què entris a la nostra clínica rebràs un tracte agradable i acollidor, que et transmetrà la confiança perquè puguem tenir cura de la teva boca des del primer moment en que et vegem.

Ensenyament de raspallat

Prioritzem en tots els nostres pacients la prevenció, de manera que des d’edats molt primerenques fem molt èmfasi en l’ensenyament del raspallat i en la seva pràctica diària.

Odontopediatria

Tenim cura dels més petits de la casa i busquem que el nostre tracte familiar els faci sentir-se còmodes en tot moment i sobretot molt motivats en la cura de les seves boques.

Últimes tecnologies

Comptem amb l’equipament d’última tecnologia que hi ha al mercat per garantir la qualitat dels nostres tractaments.

Gabinets dentals

Els nostres amplis gabinets ofereixen la comoditat que precisen els nostres pacients perquè es relaxin mentre cuidem i tornem el somriure a la boca.

Radiografia bucal

Els nostres equips de radiologia ofereixen la millor resolució de les seves imatges amb la menor radiació possible.

Esterilització

En una clínica dental la higiene i esterilització del material utilitzat és la base per oferir totes les garanties de salut.