ODONTOLOGIA CONSERVADORA
Què és l'Odontologia Conservadora?

L’odontologia conservadora i restauradora ens permet prevenir, detenir i tractar la càries dental en totes les seves fases, des de la menor a la major destrucció de teixit dentari. La càries dental pot afectar lleument a l’estructura dentària, destruint únicament l’esmalt o progressar a estadis més greus, envaint teixits més profunds com són la dentina o la polpa dental.

Símptomes

La càries dental és una malaltia causada per diversos factors que fan augmentar l’acidesa a la boca i provoquen la desmineralització i pèrdua de calci de l’esmalt. D’aquesta manera, s’acaben produint uns forats en les dents que són les lesions conegudes com a càries.

Tractament

El tractament de la càries dental es basa en l’eliminació del teixit infectat i la posterior reconstrucció del teixit perdut per materials biocompatibles, en aquest cas resines compostes. És el que coneixem com els empastaments dentals i que nosaltres denominem obturacions o reconstruccions dentals.

Recorda …

Per prevenir la càries dental s’ha de reduir la ingesta d’aliments ensucrats, realitzar el raspallat dental després de cada menjar i protegir les dents mitjançant la utilització de pastes dentifrícies fluoradas.

Professionals que realitzen aquest servei
Dra. Marta Juan Costa
Veure perfil
Solicita informació

  Accepto la política de privacitat.
  També oferim altres serveis
  ORTODÒNCIA

  Ortodòncia Infantil. Ortodòncia en Adults. Invisalign. Ortodòncia Lingual Incógnito. Minicargols. Tècnica GEAW.

  Cirurgia bucal i implants

  Extracció de Cordals. Infeccions i Patologia de la cavitat oral. Implants.

  PRÒTESI DENTAL

  Pròtesi fixa sobre dents o implants. Pròtesi removible. Pròtesi completa.

  ESTÈTICA DENTAL

  Facetes dentals. Blanquejaments dentals. Rehabilitacions estètiques.