Cirurgia bucal i implants
Què és la Cirurgia Bucal?

La cirurgia oral inclou els procediments o tècniques quirúrgiques que afecten als ossos maxil·lar i mandibular, els teixits de suport de les dents (os alveolar, lligament periodontal i geniva) i les dents.
Entre els procediments de cirurgia oral més habituals, estan les extraccions dentals, incloent extraccions de cordals o queixals del seny, el tractament d’infeccions i de patologia de la cavitat oral i els implants.

Símptomes

Quan apareixen molèsties i aquestes es produeixen repetidament: dolor, infeccions de repetició, càries en les dents molars veïnes per mala higiene o lesions en la geniva d’al voltant per fregament s’ha de valorar la realització d’una cirurgia bucal.

Tractament

Els implants dentals són una solució segura i duradora davant la pèrdua d’un o diverses dents. En l’actualitat els implants estan fabricats en titani pur i actuen com a substitut de l’arrel de la dent. Una vegada que els implants s’integren en l’os, donaran suport a les noves pròtesis o corones unides a ells, donant l’aspecte d’una dent natural.

Recorda …

Els implants dentals són l’opció de tractament més avançada per a la substitució de peces dentals. Estan dissenyats per recuperar el somriure i la funció de masticació que tenies amb les teves dents naturals.

Professionals que realitzen aquest servei
Dra. Susana Casas Garrell
Veure perfil
Solicita informació

  Accepto la política de privacitat.
  També oferim altres serveis
  PRÒTESI DENTAL

  Pròtesi fixa sobre dents o implants. Pròtesi removible. Pròtesi completa.

  ESTÈTICA DENTAL

  Facetes dentals. Blanquejaments dentals. Rehabilitacions estètiques.

  HIGIENE BUCAL

  Odontologia Preventiva. Ensenyament d’Higiene Oral. Neteja Bucal. Fluoritzacions.

  ORTODÒNCIA

  Ortodòncia Infantil. Ortodòncia en Adults. Invisalign. Ortodòncia Lingual Incógnito. Minicargols. Tècnica GEAW.